Lista på önskningar

- Jag skulle vilja lära mig surfa. Men jag är så förbannat rädd för hajar. Och andra djur som bor i havet som har tänder eller tentakler som gör ont. Plus att min balans är lika bra som en nickedockas huvud.

- Jag önskar att jag kunde sluta med att ligga och tänka på livets alla frågor innan jag ska sova, och dessutom googla de frågor som kan googlas. T ex billiga sängbord, hur en IVF går till eller hur bra kroppen mår av kokosolja och vetegräs

- Jag önskar att jag kunde sluta tänka på mat när jag är hungrig. En specifik form av mat. Som jag bara vill göra såhär med: 

- Jag skulle vilja vara mindre känslig och mer cool. Jag gråter ju till så mycket, ja nästan allt. Särskilt musik, filmer eller till videoklipp där barn får träffa sin förälder som jobbar som militär och har kommit hem från ett krig.

- Jag önskar att jag hade bättre handlag när det gäller att skapa något kreativt. Allt blir ju för fan fult som jag gör. En målning, en möbel från Ikea, en måltid eller då jag klipper min lugg själv. 

- Jag önskar att jag längtade till att gå till gymmet och att jag älskade smaken av proteinpulver. Sorry, det smakar skit och man pruppar ännu värre. Och visst tycker jag träning är skönt, men bara efteråt.

- Jag önskar att jag fick jobba som brevbärare i sommar. Ser framför mig hur jag spenderar hela sommaren på en cykel med härlig sol, en svag bris och en vild kalufs. Även om jag egentligen fattar att det kommer regna en hel del, att jag då kommer huttra fram på gator och torg och att mitt ansikte och huvud ser ut som en päronformad potatis när jag blir blöt i håret. Men det spelar ingen roll. Skulle jag få förena nytta med nöje (jobb och träning) skulle allt bli så mycket enklare.

Godnatt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0