Jag är en värdelös bantare!

Nämen hallå! 
 
Sist jag skrev här så känns det som om livet var annorlunda. Det som har hänt är att Jonas syster och hennes fästman (älskar ordet) blivit föräldrar, och därmed har Jonas blivit gudfar och morbror åt världens vackraste lilla kille, Colin. Jag kommer inte lägga ut någon bild förrän Jonas syster och hennes fästman (älskar ordet) gett ett uttalande om det. Men jag kan lägga ut en bild på mig själv utifrån hur Colin såg mig när jag höll i honom idag.
 

Vackert värre.
 
Jag tycker att livet blivit så förbaskat härligt från och med i höst, då jag började studera. Jag har därmed blivit smartare (en tesked iallafall) och fått vänner för livet. Jag har fått en betydelsefull tillvaro genom att ha studier att sysselsätta mig med och därmed blivit säkrare i mig själv. Jag har kunnat luta mig tillbaka helt enkelt. Blivit en bättre flickvän, vän, familjemedlem och människa.
 
Men jag är fortfarande helt jävla värdelös på att banta. Jag vet att det ordet är väldigt negativt laddat osv, men det är enklare att skriva än "gå ner i vikt". Jag tror det ligger i att jag sedan 13 års ålder varit fast i ätstörningar, fram till för några år sedan. Och jag vet hur jävligt det är att vara hungrig. Även om jag sen årsskiftet fått en annan syn på mat så är jag fortfarande helt supermegadålig på att tänka på det hela tiden. Men det finns en person som tröstar mig lite när det kommer till denna smalhets. Mia Skäringer. När jag läser det hon skriver så känns det som om jag får ta hennes hand och inte känna mig så ensam i mina tankar. Nu tycker jag även mina vänner är duktiga på att ta min hand. Men jag menar en utomstående offentlig person, som delar med sig av sin ärlighet. Det är fint.
 
Alltså Samir (han från Paradise Hotel) har en personlig tränare som bor hos honom och lagar mat åt honom. Jag är så avundsjuk på två saker: 1. På att ha en PT som är så engagerad. 2. Att jobba som en sådan engagerad PT. Enough said. 
 
Men istället ligger jag och jäser i en alldeles för skön säng. Men jag känner att min extremt lata period är över för ett tag nu igen. Här ska tränas osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0