Det där med att vara klantig!

Oh hello. De som känner till mig lär sig ganska fort att jag är riktigt klantig och klumpig. Jag ramlar, välter koppar/glas/liknande föremål med vätska i, tappar saker i golvet, ramlar av stolar och skär mig väldigt lätt. Särskilt när jag samtidigt känner mig iakttagen och är mån om situationen. Har till exempel spillt ned Jonas otaliga gånger alltså. Här snackar vi på regelbunden basis. Att det är just han som råkat ut för detta kan bero på 2 saker. 1. Vi bor ihop. 2. Han blir helt galen om han blir nedspilld eftersom han är så rädd om sina kläder. Jag gissar på numero 2. Jag blir helt enkelt för mån om att han inte vill bli nedspilld.

Hur som helst, varför jag kom att tänka på detta var för att jag såg Ellen Deg-hurdetnustavas skämta med Jennifer Lawrence på Oscarsgalan om att Jennifer ramlade påväg upp till scenen när hon skulle ta emot sin Oscar förra året. Då blev jag så jävla rörd och kände mig inte så ensam om det längre. Och då blir det lite lättare att bära. För det är precis en sådan grej jag skulle kunna göra. Bara ramla. När det är som sämst tajmat. Jag har gjort det och kommer göra det igen.

Men det gör inget. Jag är bra på andra saker. Så som att inte glömma kvar saker någonstans (nåja). Och att göra bort sig offentligt är väl inte bara dåligt. Någon får ju iallafall sig ett skratt efter en måhända dålig dag. 

Och det kan jag väl innerst inne bjuda på.

Imorgon (läs: idag) är det school som gäller. Jag undrar om mina gruppkamrater skulle våga ställa sin dator i närheten av mig om de visste vilket klantarsle de egentligen har att göra med.

Godnaaaatt!


"Spill inte på mig!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0